The Organization for Permanent Modernity is an office and research group for urban design and architecture.

Row house Extension and Renovation, Eppegem, Belgium

DMDH

Row house Extension and Renovation, Eppegem, Belgium

Discipline: 

The client asked ORG to create a living space that embraces nature and extends the existing spaces. The building extension contains one large, snake-like flowing space. The largest window is located within the deepest recess of the snake-form, injecting natural light into the middle of the plan.
With: Arch. Mark Lauwers

More with this discipline

  • Villa Design, Bruges, Belgium
  • Installation about Empathy for Hong Kong-Shenzhen Biennale, China
  • Row house Extension and Renovation, Eppegem, Belgium
  • Villa DVDP, Leuven, Belgium
  • CDM Headquarters, Overijse, Belgium
  • Cultural and Economic Center, St. Truiden, Belgium
  • Re-Assemblage of the Palace of Justice, Brussels, Belgium
  • CityCampus, Mixed-use project with an SME agro-park for businesses, social housing and student housing, Gryson Site, Anderlecht
  • Design for a suburban villa in Flanders (BE)
  • Revalorization of the Van Oost site in Schaerbeek, Belgium
  • Renovation of a family house, Leuven, Belgium
  • Firestation, Bornem, Belgium
  • Cruise Terminal Zeebrugge, Belgium
  • Police Station and Administrative Center Beveren, Belgium
  • Police Station for the City of Brakel, Belgium
  • Mixed-Use Market and Residential Development, Brussels, Belgium
  • Firestation and Youth Center, Asse, Belgium